EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARI; 4, 5, 6 VE 7. SINIF ÖĞRENCİLERİNİ BÜLENT PARLAK’LA BULUŞTURDU.

. Alkışlarla sahneye davet edilen ünlü tiyatrocu Bülent Parlak, öğrencilerle tiyatro ve sanat hakkında söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerden birçok soru gelirken kendisine gelen tüm soruları içtenlikle cevaplayarak öğrencilerimizin ufkunu açan Bülent Parlak’a çiçeğini Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz takdim etti. Çektirilen hatıra fotoğrafının ardından söyleşi sona erdi. Öğrencilerimizin tiyatro ve sanat bilincinin pekişmesine katkı sağlayan Bülent Parlak’a bize kattıkları, samimiyeti ve nezaketi için çok teşekkür eder; sanat hayatında başarılar dileriz.