EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARI ATA'YI ANDI.

Ezgililer Eğitim Kurumları; Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aksoy, Feridun Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, tüm idareciler ve öğretmenler, kalabalık bir veli ve öğrenci kitlesinin hazır bulunduğu programla Ata'yı andı. Program dokuzu beş geçe başlayan sirenle Ata'ya ve kahraman milletimize saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Ardından konuşmasını yapmak üzere Okul Müdürü Haydar Ürün sahneye davet edildi. Mustafa Kemal Atatürk'ü anlamanın, onu yaşatmanın önemine dair konuşmasıyla salondan büyük alkış alan Haydar Ürün, gençlerin gelecek adına ne kadar önemli olduğuna ve Ata'nın mirasının çocuklarımızla yaşayacağına vurgu yaptı. Okul Müdürü Haydar Ürün'ün konuşmasının ardından Atatürk'ün sevdiği eserleri seslendirmek üzere Ezgililer Korosu sahne aldı. Salonda duygusal anlar yaşanırken gözyaşlarını tutamayanların olduğu gözlendi. Koronun ardından oratoryo ekibi sahne aldı. Atatürk'ü yüreğinde hisseden öğrencilerin performansı alkış aldı. Dans gösterileriyle zenginleşen programın sonunda programda görevli tüm çocuklar sahnedeki yerini aldı. İzleyenlerin uzun süren alkışlarıyla takdirini alan öğrenciler, Atatürk'ün fikirlerini ve Ata'nın en büyük mirası olan cumhuriyeti kucaklar gibiydi. Ezgililer Eğitim Kurumları, 10 Kasım'da yine hüzünlüydü ama yetiştirdiği Atatürk çocuklarının varlığıyla yine geleceğe umutla bakmaya devam etti.