ROBETEX INTERNATİONAL

Antalya'da düzenlenen dünyanın en büyük robotik festivali olan "Robetex International" yarışmasında 1. olan Ezgililer Junior Richard adlı robotik takımımız ile aynı yarışmada jüri özel ödülüne layık görülen Ezgililer Gonzales Robotik Junior takımımız için ödül töreni düzenlendi. Alkışlarla sahneye davet edilen öğrencilerimize ve Robotik sorumlusu öğretmenlerimize Yönetim Kurulu Başkanımız Muharrem Yılmaz madalyalarını ve plaketlerini takdim etti. Ayrıca, Yönetim Kurulu Başkanımız Muharrem Yılmaz, Robotik takımlarımızı ve sorumlu öğretmenlerimizi odasında ağırladı ve kendilerine teşekkürlerini bildirdi. Okulumuzu ve ülkemizi Estonya'da ve Amerika'da temsil edecek olan Robotik takımlarımızı tekrar tebrik eder, kendilerine Robotex International'da başarılar dileriz.