EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARI;OKUL AİLE BİRLİĞİNİN, İLKOKUL VE ORTAOKUL VELİLERİNİN KATILIMIYLA SÜRECİ DEĞERLENDİRMEK İÇİN TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ezgililer Eğitim Kurumları;Okul Aile Birliğinin, ilkokul ve ortaokul velilerinin katılımıyla süreci değerlendirmek için toplantı gerçekleştirdi. Konferans salonunda yapılan sunumun ardından Okul Aile Birliği Başkanlarına plaket takdim edildi. Daha sonra öğretmen-veli görüşmeleri için sınıflara geçildi. Öğrencilerin bireysel olarak değerlendirildiği görüşmelerin ardından toplantı sona erdi. Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.