EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARI "GEZEGENİ PAYLAŞMA" TEMASININ "ÇATIŞMALARA BARIŞÇIL ÇÖZÜMLER BULMAK, İNSAN YAŞAMININ KALİTESİNİ ETKİLER

Ezgililer Eğitim Kurumları "Gezegeni Paylaşma" temasının "Çatışmalara barışçıl çözümler bulmak, insan yaşamının kalitesini etkiler." ana fikrine bağlı olarak Milli Mücadele konusunu pekiştirmek ve somutlaştırmak adına Kore Gazisi Ali Gümüş’ü ağırladı. 4.sınıf öğrencileri, hazırladıkları soruları büyük bir heyecanla sordular. Gazi Ali Gümüş sorulan sorulara içtenlikle cevaplar verdi ve öğrenciler cevapları ve anlatımları dikkatle takip etti. Paylaşımlarıyla milli duygularımızı harekete geçiren bu güzel söyleşi için Gazi Ali Gümüş’e teşekkür ediyor, sağlık ve esenlikler diliyoruz.