LGS BİRİNCİLERİ TÖRENLE ÖDÜLLERİNİ ALDI

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçemizde Türkiye birincisi olan öğrenciler için ödül töreni düzenledi. Ödül törenine Canik Kaymakamı Mahmut Halal, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hıdır Okçu, İş Adamı Köksal Ersayın, okul müdürleri ve veliler katıldı. Ezgililer Eğitim Kurumları adına Okul Müdürü Haydar Ürün de ödül töreninde yerini aldı. Türkiye Birincisi olan öğrencimiz İdil Soylu'ya İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ve İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hıdır Okçu plaket ve ödülünü takdim ettiler. Bu organizasyonu düzenleyen İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve bizleri teknesinde ağırlayan İş Adamı Köksal Ersayın'a teşekkür ederiz.