EZGİLİLERDE GÖRKEMLİ UĞURLAMA

Ezgililer Eğitim Kurumları, Müdür Başyardımcısı Hülya Erdin'e , Sınıf Öğretmenleri Gülbey Dağcı ve Gönül Özyurt'a birçok öğretmenin de katıldığı hoş bir akşam yemeği ile "Güle güle..." dedi. Yemekler yendikten sonra, meslek hayatında 40 yıla ulaşan emektar öğretmenlerine plaket takdim eden Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, öğretmenlerine minnettarlığını belirten bir konuşma yaptı. Genel Koordinatör Dilek Yılmaz ve Okul Müdürü Haydar Ürün de öğretmenleri için iyi dilek ve temennilerini sunduktan sonra Genel Koordinatör Dilek Yılmaz'dan çiçeklerini, Okul Müdürü Haydar Ürün'den de Ezgililer ailesi adına hediyelerini alan emektar öğretmenlerimiz, tek tek tebrikleri kabul etti. Hatıra fotoğrafı çektirildikten sonra kucaklaşan Ezgililer ailesi, bir veda yemeği değil de bir kutlama yemeği düzenlemiş görüntüsü verdi. Böylece, Ezgililer Eğitim Kurumları, emeğin kıymetini bilen ve öğretmenlerinin her daim yanında olmaya gayret gösteren bir kurum olma konusunda farkını bir kez daha göstermiş oldu. Ezgililer Eğitim Kurumlarının kuruluşundan bu yana geçen 16 yılda kurumumuza büyük değerler katan ve emekleri unutulmayacak olan Müdür Başyardımcımız Hülya Erdin'e Sınıf Öğretmenlerimiz Saygıdeğer Gülbey Dağcı ve Gönül Özyurt'a her şey için candan teşekkürlerimizi sunar, kendilerine sağlık ve mutluluk dileriz. Biz bir aileyiz. Her zaman bizlerle olacaksınız.