EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARI 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ, YELKEN KULÜPTE DÜZENLENEN MEZUNİYET BALOSUYLA DÖNEMİN STRESİNİ ATTI

Yemekler yendikten sonra sahnenin tozunu atan Ezgililer ailesi, çok başarılı bir şekilde tamamlanan yılın haklı sevincini doyasıya yaşadı. Gecenin sonuna gelinirken öğrenciler öğretmenleriyle kucaklaştı. Duygusal anlara sahne olan vedalaşma, öğretmen öğrenci birlikteliğine örnek olacak cinstendi. Birlikte fotoğraf çektiren Ezgililer ailesi bu güzel geceyi noktalamış oldu. Tüm mezunlarımıza aydınlık ve güzel bir gelecek diler, her yıl mezunlar buluşmasında tüm mezunlarımızı aramızda görmeyi dileriz.