EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARI, GERÇEKLEŞTİRDİĞİ TÖRENLE 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI NOKTALADI

Her sınıf düzeyinde kurum felsefesi doğrultusunda hem akademik alanda hem de eğitim anlamında çok başarılı bir şekilde tamamlanan yılın ardından karnelerini alan öğrencilerin tatil sevinci görülmeye değerdi. Tatil sevinci yaşayan öğrencilerin neşeli hâllerinin yanında mezun olan öğrencilerin, okuldan ayrıldıkları için yaşamış oldukları burukluk da gözlerden kaçmadı. Ezgililer Eğitim Kurumları olarak mezun ettiğimiz her öğrencimizi hayatımızın bir parçası sayarak hayatları boyunca destekleyip takip ediyoruz. Bu bağlamda, bu bir veda değil, sadece yeni bir başlangıç. Buradan hareketle 2019 mezunlarımıza hem ders başarısı hem de insanlık anlamında güvenimizi bildirir; mezunlarımızın, Ezgililer ailesinde her zaman yerlerinin olduğunu ve her yıl onları görmekten mutlu olacağımızı ifade ederiz. 2019 mezunları, yolunuz, bahtınız açık olsun; her şey gönlünüzce olsun, sizleri çok seviyoruz.