EZGİLİLERDE SINIFLAR ARASI FUTBOL VE BASKETBOL TURNUVASI ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Ezgililer Eğitim Kurumları Beden Eğitim Zümresinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı şerefine organize ettiği Ezgililer Futbol ve Basketbol Turnuvası, yapılan final maçlarıyla sona erdi. Futbol müsabakalarında 2. sınıflarda, 3. sınıflarda 3/C, 4. sınıflarda 4/C, 5. sınıflarda 5/B, 6. sınıflarda 6/C, 7. sınıflarda 7/B, 8. sınıflarda 8/C şampiyon olmuştur. Basketbol müsabakalarında ise 2. sınıflarda 2/B, 3. sınıflarda 3/C, 4. sınıflarda 4/B, 5. sınıflarda 5/D, 6. sınıflarda 6/C, 7. sınıflarda 7/B ve 8. sınıflarda 8/A şampiyon olmuştur. Şampiyon takımların oyuncuları gerçekleştirilen törenle madalyalarına kavuşurken tüm oyuncuların gururlu hâlleri görülmeye değerdi. Tüm takımlarımızı başarılarından ve spor ahlakına uygun davranışlarından ötürü tebrik eder, tüm öğrencilerimize sporla iç içe bir hayat dileriz.