EZGİLİLER MİSAFİRLERİNİ UĞURLADI

Ezgililer Eğitim Kurumları, 41. TRT Çocuk Şenliği için Çin'den ve Belarus'tan gelen misafirlerini yolcu etti. Yaklaşık bir haftadır birlikte zaman geçiren Ezgililer öğrencileri ile Çinli ve Belaruslu çocukların vedalaşmaları esnasında duygusal anlar yaşandı. Birbirlerine çok alıştıkları anlaşılan çocukların samimi görüntüleri, herkesin içini ısıttı. Vedalaşma anı yaklaşıyordu. Kafileler yola çıkmadan önce, Ezgililer Eğitim Kurumları Okul Müdürü Haydar Ürün, Çin ve Belarus kafile liderlerine günün anısına "onur anıtı" takdim etti. Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ve Genel Koordinatör Dilek Yılmaz da kafile sorumlularına "onur anıtı" takdim ederken Ezgiler ailesi, kafilelerle hatıra fotoğrafı çektirerek bu güzel anı ölümsüzleştirdi. Artık veda zamanıydı. Buruk bir şekilde otobüslere binen Çin ve Belarus kafileleri, Ezgililerden bir parça alarak ve kendilerinden de bir parçayı Ezgililere bırakarak havaalanının yolunu tuttu. Çin Halk Cumhuriyeti ve Belarus kafilelerine dostlukları ve samimiyetleri için teşekkür eder, bu tür organizasyonların ülkeler arası ilişkileri geliştirmesini dileriz. Güle güle Çin, güle güle Belarus...