EZGİLİLERDE “ARTISIYLA EKSİSİYLE DİJİTAL DÜNYA KULLANIMI” SEMİNERİ

Ezgililer Eğitim Kurumları; 3, 4 ve 5. sınıf öğrencilerini gelişen ve değişen yaşam şartlarına ve dünyadaki teknolojik gelişmelere doğru bir şekilde hazırlama konusunda öğrencileri bilinçlendirmek üzere Klinik Psikolog Dr. Nejla AFYONKALE TALAY’I konferans salonunda ağırladı. İnternet’in sağlıklı kullanımı için izlenmesi gereken adımları somutlaştırarak öğrencilere aktaran Klinik Psikolog Dr. Nejla AFYONKALE TALAY, İnternet’in sağladığı faydaları ve barındırdığı riskleri de anlattı. Sunumunda, “İnternet kullanımında ideal süre nedir? Güvenli İnternet kullanımında nelere dikkat edilmelidir?” sorularına da açıklık getiren Dr. Nejla AFYONKALE TALAY, açıklamalarıyla öğrencilerin, teknolojik unsurlar konusundaki farkındalığını da geliştirmiş oldu. Kendisine bu değerli sunumu ve öğrencilerimize aşıladıkları için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.