EZGİLİLERDE TİYATRO ŞÖLENİ

Ezgililer Eğitim Kurumları, Dünya Tiyatro Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aksoy, Feridun Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, tüm idari kadro ve öğretmenler, veliler ve öğrencilerin doldurduğu salon, şölene hazırdı. Birbirinden güzel oyunların öğrencilerin muhteşem performansıyla sahnelendiği kutlamaya tiyatronun ruhunu konu alan sinevizyonla başlandı. Hemen ardından üç oyun art arda seyirciyle buluştu. Seyircilerden tam not alan öğrencilerin performansı görülmeye değerdi. Genç yaşlı tüm izleyicilerin ortak görüşü sahnelenen oyunların profesyonelce yazıldığı ve öğrencilerin performansının profesyonel tiyatrocuları aratmadığıydı. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, herkese sanat dolu nice yıllar dileriz.