EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARI REHBERLİK BİRİMİ, 4. SINIF ÖĞRENCİLERİYLE ORTAOKUL HAKKINDA PAYLAŞIMDA BULUNMAK ÜZERE KONFERANS SALONUNDA BULUŞTU.

Ezgililer Eğitim Kurumları Rehberlik birimi, 4. sınıf öğrencileriyle ortaokul hakkında paylaşımda bulunmak üzere konferans salonunda buluştu. Öncelikle öğrencilerden ortaokul hakkında merak ettikleri şeyleri sormaları istendi. Ardından öğrenciler, kendilerini bekleyen değişiklikleri ve ortaokuldaki işleyişi konu edinen sunumu dikkatle takip ettiler. Öğrencilere ortaokulda nelerin bekleyeceğinin şeffaf bir şekilde anlatıldığı sunumda, öğrencilerin kaygılarından sıyrılmış oldukları gözlendi. Sunum sonrası duygularını ifade etme fırsatı bulan 4. sınıf öğrencileri, ortaokul süreci için heyecanlı ve istekli olduklarını dile getirdiler. Sunum için Rehberlik birimimize teşekkür eder, hem Rehberlik birimimize hem gelecek yıl ortaokullu olacak 4. sınıf öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.