ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 104. YIL DÖNÜMÜ

Ezgililer Eğitim Kurumları, Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümü şerefine bir program düzenledi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, aziz şehitler ve gazilerin anısına saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşımızla başlayan programa Okul Müdürü Haydar Ürün’ün duygu yüklü konuşmasıyla devam edildi. Çanakkale Zaferi’nin görünen görünmeyen birçok hikâyesinden kesitler sunarak salonu o yıllara götüren Haydar Ürün, Çanakkale ruhunu tüm salona yaşattı. Okul Müdürü Haydar Ürün’ün duygu yüklü konuşmasının ardından oratoryo, performansıyla herkesi duygulandırdı. Sahne gösterileriyle çeşitlendirilen oratoryo, izleyicilerden tam not aldı. Oratoryo ekibinde bulunan öğrencilerin yüz ifadeleri, Çanakkale’yi canlandırırken ne kadar duygulandıklarını gösteriyordu. Programın sonunda “Çanakkale geçilmez.” mesajı, herkesin gönüllerine ve zihinlerine işlenmişti.