12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN 98. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN.

Ezgililer Eğitim Kurumları, 12 Mart 2019 Salı günü İstiklal Marşı'nın TBMM tarafından milli marş olarak kabulünün 98. yılını ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla andı. Okul Müdür Haydar Ürün'ün duygu yüklü konuşmasıyla başlayan törende Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, aziz şehitler ve Mehmet Akif Ersoy anısına saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı gür bir şekilde okunduktan sonra sınıflara geçildi. Öğleden sonraki programda 98. yıl anısına İstiklal Marşı Okuma Yarışması gerçekleştirildi. Birbirinden istekli öğrencilerin içten duygularla okudukları İstiklal Marşı, izleyenlerin beğenisini kazandı. Günün Ezgililer Eğitim Kurumları gözünden ifadesi aynen şöyleydi: Mehmet Akif'in dilinden "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."