EZGİLİLER KADINLARIN YANINDA

“Kadınlar Yürür, Mücadelemiz Büyür” projesi için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Ezgililer Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, idari kadro ve Okul-Aile Birliği Başkanları, PİAZZA’da kadınlarımızın el emeği ürünlerinden oluşan serginin açılışına katıldılar. Açılışın ardından birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünlerden oluşan sergi keyifle gezildi. Sergi gezisinin ardından Samsun Kadın Konukevi’nde yaşamakta olan kadınlarla ve çocuklarla kahvaltı organizasyonu gerçekleştirildi. Kahvaltı organizasyonunda yer alan Ezgililer Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Dilek Yılmaz, idari kadro, Sosyal Sorumluluk Kulübü öğretmenleri ve Kadın Konukevi sakinleri keyifli sohbetlerle anılarda yer edecek cinsten bir gün geçirmiş oldular.