MEB 2018 Bilsem Sınavı Demo Uygulaması Yayınlandı!

​Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2018 yılı Bilsem Sınavı demo uygulamasını yayınladı. Android ve iOS sistemine sahip akıllı cihazlar için uygulamayı indirebilirsiniz. Android için google play store, iOS için Apple Store'da "MEB Bilsem Grup Tarama DEMO" ismiyle aratmanız yeterli.

14 MB olan uygulama ile örnek bilsem sorularının nasıl çözüleceğini, başlıca soru türlerini görebilirsiniz. Uygulama için geçtiğimiz yıla oranla soru sayısında artış yapılmış. 31 Ekim 2017 tarihli güncellemelerinde belirttikleri üzere küçük hataları gidermişler.

Demo içeriği gören kullanıcılarımız ve öğrenciler, soruların bizim sistemimizle ne kadar uyumlu olduğunu hemen görecektir. Biz bu soru yapılarını güzel bir hiyerarşi ile kurguladık ve çocuklarınızın gelişimini takip edebileceğiniz harika bir performans takibiyle donattık. Ara vermeksizin geliştirip güncelliyoruz. Öncelikle ebeveynler ve öğretmenler soru yapılarını incelemeli. Sizin için demo içeriğini de video ile kayıt ettik. Akıllı telefon ve tablet üzerindeki 2 videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Daha fazla örnek soru incelemek isterseniz, anasayfamızda "Bilsem Kategoriler" yazan alanda, her kategori altındaki "örnek soru" butonundan daha fazla örneğe ulaşabilirsiniz. Ayrıca, "bilsem sınav soruları" adlı blog yazımızdan diğer detayları da öğrenebilirsiniz. Bilsem sınavı ne zaman sorusuna ve başvuru detaylarına cevabı da 2018 Bilsem Sınav takviminden ulaşabilirsiniz.

MEB Bilsem Sınavı Demo Soru Uygulaması
bilsem sınavı demo uygulaması 2018 bilsem demo  bilsem uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı Bilsem Sınav Sorusu bilsem örnek sorular bilsem soru örnekleri
Bilsem Online üzerinde abonelik satın almış kullanıcılarımız Bilsem sınavlarına çalışmak üzere sistemimizin tüm avantajlarını kullanıyorlar. Doğru ve verimli çalışma için aşağıdaki önerilerimizi takip edebilirsiniz.

1- Önce anasayfada “Bilsem Kategorilerimiz” kısmında, her kategorinin altında bulunan “örnek soru” butonuna tıklayınız. Açılan sayfayı dikkatlice inceleyiniz. Kategorileri ve soru tiplerini tanıyarak öğrencinizin de bu sorulara aşina olmasını sağlayınız.

2- Artık herhangi bir kategori testi çözmeye hazırsınız. Her bir kategori altındaki soru çöz butonunu kullanarak o kategoriye özel testi çözebilirsiniz. Böylece kategorilerdeki soruların nasıl çözüleceği konusunda tecrübe kazanabilirsiniz. Her bir kategoride günden birden fazla test çözebileceğinizi unutmayınız.

3- Kategorileri testlerinde yeterli pratik yaptıktan sonra “Günlük Çalışma” yapmayı aksatmayınız. Hemen başla butonunu kullanarak günlük çalışma test ekranına ulaşabilirsiniz. Bu kısımda her kategoriden belirli sayıda soruyla karşılaşırsınız. Buradan aldığınız puanla şampiyonlar listesinde yerinizi alabilirsiniz. Günlük çalışma gün içinde yalnızca 1 kez yapılabilir.

4- Deneme sınavlarına sitede bulunan “deneme sınavına başla” butonunu kullanarak ulaşabilirsiniz.

Günlük çalışmalarını ve kategori temelli çalışmalarını aksatmayarak yeterince tecrübe kazanan öğrenciler deneme sınavlarını çözebilirler. Deneme sınavlarından alınan puanlarla şampiyonlar listesinde “sınav şampiyonları” arasında yerinizi alabilirsiniz.