Ezgililere Medical Park Samsun Engelli Gücü’nden Ziyaret

Ezgililer Eğitim Kurumları Medical Park Engelliler Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı Ezgililer Eğitim Kurumları Kampüsü’nde ağırladı. Öğrencilerin yerlerini almalarının ardından alkışlarla sahneye davet edilen Medical Park Engelliler Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, öğrencilere hedef doğrultusunda yapılan çalışmalarda iş birliği yapmanın önemini ve sonuçlarını anlattılar. Medical Park Engelliler Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, keyifli geçen söyleşinin ardından öğrencilere imza vermeyi de unutmadılar. Ezgililer Eğitim Kurumları olarak engellerle dolu dünyada engel tanımayan koca yürekli insanlara bu anlamlı söyleşi için teşekkür eder, çıkacakları maçlarda da başarılar dileriz.