EZGİLİLER KORE GAZİSİ ALİ GÜMÜŞ’Ü MİSAFİR ETTİ

Ezgililer Eğitim Kurumları, 4. sınıf öğrencilerinin “Kültür ve Miras” ünitesinin “Millî Mücadele” konusunu pekiştirmek ve somutlaştırmak adına Kore Gazisi Ali Gümüş’ü Ezgililer Eğitim Kurumları Kampüsü’nde ağırladı. Öğrencilerin yerlerini almalarının ardından alkışlarla sahneye davet edilen Kore Gazisi Ali Gümüş, Kore’de yapılan savaştaki anılarını öğrencilerle paylaştı. Yönetim Kurulunun ve okul idaresinin de bulunduğu söyleşi, öğrenciler tarafından heyecanla takip edilirken herkesin duygulandığı gözlendi. Söyleşinin ardından Okul Müdürü Haydar Ürün’ün elinden çiçeğini alan Gazi Ali Gümüş, yıllar önce yaşadığı gururu tekrar hissetmiş oldu. Aldığı madalyaları öğrencilere verilme nedenlerini anlatarak gösteren Gazi Ali Gümüş, salonun büyük alkışlarıyla uğurlandı. Öğrencilerimizde farkındalık yaratan, millî duyguları ayağa kaldıran bu anlamlı söyleşi için Gazi Ali Gümüş’e teşekkür eder; kendisine sağlık, mutluluk ve huzur dileriz.