EZGİLİLERDEN KADINA DESTEK

Ezgililer Eğitim Kurumları yıl boyu sosyal sorumluluk projesi olarak yürüttüğü “Kadınlar Yürür, Mücadele Büyür” adlı proje kapsamında 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü için etkinlik gerçekleştirdi. Sosyal Yardımlaşma Kulübünün organize ettiği kermeste öğretmenlerin hazırladığı yiyecekler Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrenciler tarafından satıldı. Daha önce planladığı gibi elde edilen gelirin Samsun Kadın Konuk Evi’ne aktarılmasına karar verildi. Yine dönem başından itibaren yürütülen proje kapsamında ağız ve diş sağlığı hakkında seminer vermek için Samsun Kadın Konuk Evi’ne ziyaret planlandı ve 22-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftasında TDB Tük Diş Hekimleri Birliği Üyesi Talat Gevez ve okulumuzun hemşiresi Nesrin Cengiz, Samsun Kadın Konuk Evi’ndeki kadınlara ve çocuklarına kişisel bakım, ağız ve diş sağlığı hakkında seminer verdi. Bu anlamlı etkinlik için TDB Tük Diş Hekimleri Birliği Üyesi Talat Gevez’e, okul hemşiresi Nesrin Cengiz’e, öğretmenlerimize, personellerimize ve Sosyal yardımlaşma Kulübü öğrencilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.