EZGİLİLER-SAMSUNSPOR İŞ BİRLİĞİ

Ezgililer Eğitim Kurumları, PYP’nin “Kendimizi Düzenleme Biçimimiz” temasının “İnsanlar birlikte yaşarken iş birliği yapması, hedefe ulaşmayı kolaylaştırır.” ana fikri doğrultusunda öğrencilerle iş birliği hakkında söyleşi yapmaları için Samsunsporlu futbolcuları Ezgililer Eğitim Kurumları Kampüsü’nde ağırladı. Futbolcular sahneye çıkarken büyük bir heyecan yaşayan öğrenciler, statta ve televizyonda izledikleri futbolcuları yakından görme şansına sahip oldular. Öğrencilere hedef doğrultusunda yapılan çalışmalarda iş birliği yapmanın önemini ve sonuçlarını anlatan futbolcular, keyifli geçen söyleşinin ardından öğrencilere imza vermeyi de unutmadılar. Öğrencileri kırmayarak hatıra fotoğrafı da çektiren futbolcular, yanlarında getirdikleri Samsunsporlu futbolcuların tümünün imzaladığı formayı ve Samsunspor plaketini okula armağan ettiler. Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz da kendilerini kırmayıp futbolcularla birlikte okulu ziyaret eden Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Emin Kar’a günün anısına teşekkür mahiyetinde plaket takdim etti. Samsunspor’a TFF 1. Lig yolunda çıkacağı maçlarda başarılar diler, iş birlikleri için kendilerine tekrar teşekkür ederiz.