EZGİLİLERDE ETHEM DERMAN’LA ASTRONOMİ GÜNÜ

Ezgililer Eğitim Kurumları, Fen Bilimler Zümresinin organize ettiği Astronomi Günlerinde Prof. Dr. İbrahim Ethem Derman’ı Ezgililer Eğitim Kurumları Kampüsü’nde ağırladı. Öğrencilerin sunduğu programa Ethem Derman’ın özgeçmişinin okunmasıyla başlanırken daha sonra öğrencilerin alkışlarıyla sahneye davet edilen Ethem Derman’ın öğrencilere olan yaklaşımı öğretmenlerin takdirini kazandı. Sunumu süresince anlatım tarzıyla, verdiği örneklerle ve mizah anlayışıyla söyleşiyi keyifli hâle getiren Prof. Dr. Ethem Derman, sunumu sonrasında öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrencilerin sorularını büyük bir titizlikle cevaplayan Ethem Derman, sunum sonrasında öğretmenlerle de sohbet etti. Öğretmenlerin sorularını cevaplayan Ethem Derman, samimiyeti ve hoşgörüsüyle herkesin takdirini kazandı. Öğrencilerin merak duygusunu canlandıran, onları gök cisimleri ve uzay hakkında düşünmeye sevk eden bu başarılı sunum için başta Prof. Dr. Ethem Derman’a ve bu etkinliği organize eden Fen Bilimleri Zümremize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.