EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARI OKUL AİLE BİRLİĞİ ÜYELERİ OLAĞAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRMEK ÜZERE KONFERANS SALONUNDA TOPLANDI

Sınıf temsilcilerinin de hazır bulunduğu toplantıda eğitim-öğretim sürecini, öğrenme ve yaşam alanlarını iyileştirmek adına fikir alışverişinde bulunuldu. Öğrencilerin memnuniyetlerini bildirdikleri konuşmalarda öğrencilerin talepleri de değerlendirmeye alındı. Gayet verimli geçen görüşmelerin ardından gelecek toplantıda değerlendirilmek üzere alınan notlar sonrasında toplantı sona erdi. Okul Aile Birliği üyelerimize ve sınıf temsilcilerimize bu süreçte iş birlikleri ve özverileri için teşekkür eder, kendilerine çalışmalarında başarılar dileriz.