EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARI ROBOTİK KULÜBÜ, KATILDIĞI TURNUVADA ELDE ETMİŞ OLDUĞU BAŞARIYLA OTORİTELERİN İLGİSİNİ ÇEKMEYİ BAŞARDI

OMÜ Eğitim Fakültesi tarafından Bilgisayar Öğretim Teknolojileri son sınıf öğrencilerinin hazırladığı Robotik Kodlama Şenliği'ne davet edilen Ezgililer Robotik Kulübü, bilgisayar öğretmenleri eşliğinde şenliğe katıldı. Birbirinden güzel hazırlanmış robotlar ve projeleri yerinde gözlemleyen Robotik Kulübü öğrencileri, hem ürünleri analiz etme imkanı buldular hem de Robotik Kodlama konusunda ufuklarını genişlettiler. OMÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlilerinin bu nazik daveti için kendilerine teşekkür eder; OMÜ Eğitim Fakültesi Dekanı'na ve Öğretim Görevlilerine, OMÜ Eğitim Fakültesi öğrencilerine ve Robotik Kodlama Şenliği sorumlularına çalışmalarında başarılar dileriz.