EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARI YÖNETİM KURULU, ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN ÖĞRETMENLERİNE KUTLAMA DÜZENLEDİ

Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aksoy ve Feridun Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, tüm idari kadro ve öğretmenlerin katıldığı kutlamada pasta kesimi gerçekleştirildi. Günün anısına çektirilen fotoğrafın ardından hediyelerini ve çiçeklerini kabul eden Ezgililer Eğitim Kurumları öğretmenleri, öğrencilerinden sonra günün ikinci hoş sürpriziyle mutlu oldular. Gücünü hem akademik hem de insan kalitesi yüksek öğretmenlerinden alan Ezgililer Eğitim Kurumları, öğretmenleri için düzenlediği kutlamayla her zaman olduğu gibi öğretmenlerine verdiği değeri yinelemiş oldu.