EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARI, "İNSAN SAĞLIĞI BİRBİRLERİYLE BAĞLANTILI OLAN BİRÇOK FAKTÖRÜN DENGEDE OLMASINA BAĞLIDIR.

Ezgililer Eğitim Kurumları, "İnsan sağlığı birbirleriyle bağlantılı olan birçok faktörün dengede olmasına bağlıdır." ana fikrinden yola çıkarak zihinsel, bedensel, sosyal ve ruhsal sağlığın önemini 2. sınıf öğrencilerimize kavratmak üzere velimiz Dr. Banu Aykut’u ağırladı. Keyifli geçen söyleşi öğrencilerimizin sorularıyla devam etti. İnsan sağlığında sorumluluklarımızın farkına varan öğrencilerimize katkılarından dolayı Dr. Banu Aykut’a teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.