EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARI, BİRKAÇ YILDIR SOKAK HAYVANLARINI KORUMA ADINA YAPTIĞI ÇALIŞMALARA ARALIKSIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

Ezgililer Eğitim Kurumları, birkaç yıldır sokak hayvanlarını koruma adına yaptığı çalışmalara aralıksız hız kesmeden devam ediyor. Ezgililer Hayvanları Koruma Kulübü tarafından yürütülen ve öğretmenlerin, velilerin ve öğrencilerin katıldığı mama kampanyasıyla birçok sokak hayvanına yetecek kadar mama toplayan Ezgililer, toplanan mamaları sokaktaki hayvanlara dağatacaklar. Bu kampanyaya desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür ederiz. Mama kampanyası 10 Ekim’e kadar devam edecektir.