EZGİLİLERDE NEŞELİ DÖNEM AÇILIŞI

Ezgililer Eğitim Kurumları; Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aksoy, Feridun Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, tüm idareciler, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin hazır bulunduğu resmî törenle 2019-2020 eğitim-öğretim yılını açtı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz anısına gerçekleştirilen saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile tören başladı. Eğitim-öğretim yılının ilk günü olması itibarıyla günün anlam ve önemine dair konuşmasını yapmak üzere Okul Müdürü Haydar Ürün kürsüye davet edildi. En küçüğünden en büyüğüne tüm öğrencilerin, hem ebeveynler hem de öğretmenler için bir evlattan fazlası olduğunu hatırlatarak konuşmasına başlayan Okul Müdürü Haydar Ürün; her alanda donanımlı, entelektüel bireyler yetiştirerek Samsun’a ve ülkeye dinamik beyinler kazandırma anlamında model olarak vizyon kazandırdıklarını ve bu süreçte kendilerine koşulsuz güvenen Ezgililer ailesine ve Samsun halkına teşekkürü bir borç bildiklerini dile getirdi. Her yıl artan akademik başarı ve yetiştirilen insan kalitesinin Samsun’a mazhar olması sonucunda taleplerin her geçen gün artmasıyla kontenjan anlamında maksimumu yakaladıklarını ifade eden Haydar Ürün hedeflerinin, Atatürk’ün ışığında, bilimin ve aklın önderliğinde hem millî hem evrensel değerlerle donatılmış, entelektüel nesiller yetiştirmek olduğunu aktardı. Okul Müdürü Haydar Ürün’ün konuşmasında sonra 1. sınıflar sahneye davet edildi. Birlikte dönem açılışı için şarkı söyleyen miniklerin sevimli hâlleri izleyenler tarafından ilgiyle takip edildi. Ardından bu yıl LGS’ye girecek olan 8. sınıf öğrencileri sahneye davet edildi. Moral alkışı eşliğinden sahnedeki yerlerini alan 8. sınıf öğrencileri, öğretmenlerinden sembolik hediyelerini aldılar. 8. sınıf öğrencileri sahnedeyken Samsun Bando sanatçıları sahnede yerini aldı. İzleyenlerin kulaklarının pasını silen Samsun Bando sanatçıları, programın devamında öğrencileri hoş bir sedayla sınıflarına uğurladı. Öğrencilerin ve öğretmenlerin sınıflarında yerlerini almasıyla 2019-2020 eğitim-öğretim yılı resmen açılmış oldu. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında tüm eğitim camiasına başarılar dileriz.