EZGİLİLER EĞİTİM KURUMLARI, DÜZENLEMİŞ OLDUĞU RESMÎ TÖRENLE 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI AÇTI.

Oryantasyon için bir hafta erken başlayan ana sınıfı, 1 ve 5. sınıf öğrencileri ve veliler yerlerini aldıktan sonra Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile açılış töreni başladı. İlk güne ve okulun açılışına ithafen konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilen Okul Müdürü Haydar Ürün, öğrencilere ve velilere hitaben yaptığı konuşmasına eğitim-öğretim yılının herkese büyük katkılar sağlamasını temenni ettiğini ifade ederek başladı. Ardından okuldan beklentiler ve Ezgililerin Samsun halkına olan sorumlulukları ve kazandırdıklarına eğitimci bakış açısı, kurum kültürü ve felsefesi açısından bakıldığında eğitim-öğretim sürecinde her öğrencinin kendileri için ayrı ayrı çok değerli olduğunu ve kaybedilecek hiçbir öğrencinin olmaması gerektiğini ve her yıl olduğu gibi bu yıl da bu uğurda canla başla çalışacaklarını dile getirdi. LGS özelinden yola çıkarak her alanda donanımlı ve başarılı bireyler yetiştirmek istediklerini ifade eden Okul Müdürü Haydar Ürün, geçen yıl olduğu gibi her kademede düzeye göre başarılı olmayı ve dünya insanı yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledikten sonra Haydar Ürün, iyi dilek ve temennilerini sunarak konuşmasını noktaladı. Konuşmadan sonra ana sınıfı, 1 ve 5. sınıf öğrencileri, daha önceden planlanan alana sınıf sınıf çağırıldı. Ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde ilk gün anısına fotoğraf çektirdi. Okula yeni başlayan öğrencilerin heyecanı gözlerden kaçmadı. Bunun yanında öğrencilerin istekli hâlleri de sevindiriciydi. Ardından öğrencilerin öğretmenleri eşliğinde sınıflara geçmesiyle 2019-2020 eğitim-öğretim yılı resmen başlamış oldu. Oryantasyon sürecinde ve tüm eğitim-öğretim yılında Ezgililer ailesine ve tüm eğitim-öğretim camiasına başarılar dileriz.