EZGİLİLER BİLİM ŞENLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ezgililer Eğitim Kurumları Fen Bilimleri Zümresi, dönem boyunca işlenen konuları kapsayan deneylerin yer aldığı Ezgililer Bilim Şenliği’ni gerçekleştirdi. Fen Bilimleri öğretmenlerinin hazırladığı düzeneklerde öğrencilerin de asistanlığıyla birçok deney gerçekleştirilirken öğrencilerin şenliğe ilgisi, takdir edilir cinstendi. Şenlikte Arduino Kulübü'nün hazırlamış olduğu çalışmalar da sergilendi. Akıllı çöp kovası, park sensörü, boymatik, Bluetooth bağlantılı Arduino araba katılımcılardan büyük beğeni kazandı.Dönem boyunca elde edilen kazanımların pekiştirilmesi ve bilimin eğlenceli yanlarının da farkına varılmasını amaçlayan şenlik, öğrencilerde beklenen etkiyi yarattı. Gelenekselleşen Ezgililer Bilim Şenliği’ni organize eden Fen Bilimleri Zümremize ve şenliğe destek veren tüm öğrencilerimize teşekkür eder, insanlığa bilimin ışığında güzel bir gelecek dileriz.