8. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN KEP TÖRENİ

Ezgililer Eğitim Kurumları, 8. sınıf öğrencileri için kep töreni düzenledi. Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aksoy, Feridun Yılmaz, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz, Okul Müdürü Haydar Ürün, tüm idari kadro, öğretmeler, aileler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen kep törenine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitler anısına yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başlandı. Ardından 8. sınıf öğrencisi Mehmet Kaan Sakallıoğlu’nun öğretmenlerine, ailelere ve arkadaşlarına ithafen yaptığı anlamlı ve duygu yüklü konuşması, salondan büyük alkış aldı. Hemen ardından konuşmasını yapmak üzere Okul Müdürü Haydar Ürün kürsüye davet edildi. Ezgililer kültürüyle paralel olarak eğitimin kalitesine ve gönüllülüğe vurgu yapan Haydar Ürün, konuşmasıyla seyircilere duygusal anlar yaşattı. Ardından 8. sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleriyle sahneye davet edildi. Seyircileri selamlayan öğrencilerin heyecanı salondaki ilgiyi artırdı. Liste sırasına göre sahneye davet edilen öğrenciler, öğretmenlerinden diplomalarını aldılar. Daha sonra kol kola “Arkadaş” şarkısını söyleyen Ezgililer 8. sınıf öğrencilerinin yüzlerinden okunan, mezun olmanın sevinci ve arkadaşlarından ayrılmanın burukluğuydu. Karışık duygularla geri sayıma geçildi. Geri sayım sonunda coşkuyla keplerini atan 8. sınıf öğrencileri, İzmir Marşı’nı seyircilerle birlikte söyledi. Kep töreni burada bitmişti fakat kutlamalar devam ediyordu. Herkes okul bahçesine kurulan kokteyl alanına davet edildi. Kokteyl alanında Ezgililer ailesini bir sürpriz bekliyordu. Havai fişek gösterileri başlayınca coşku tavan yaptı. Gecenin sonuna gelinirken öğrenciler öğretmenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi. Veliler tarafından tebrikleri kabul eden öğretmenler ve velilerin içten kucaklaşması da görülmeye değerdi. Ardından öğrencilerin isteği üzerine yöresel müzikler eşliğinde dönemin stresi atıldı, kurtlar döküldü. Ezgililer, bir 8. sınıf grubunu daha mezun ederken eğitim-öğretim sürecinin başından sonuna kadar ortaya koyduğu çalışma ve başarıyı yine her yıl olduğu gibi kep töreniyle taçlandırdı. Ezgililer Eğitim Kurumları olarak 2019 mezunlarımızı kurum kültürüne uygun davranışları ve elde ettikleri başarılar için tebrik ediyor, kendilerine hayat boyu başarı ve mutluluk diliyoruz.