EZGİLİLERDE GURUR GÜNÜ

440 takımın yer aldığı, Ezgililer Eğitim Kurumları Yabancı Diller Bölümü’nün öğrencilerden oluşturduğu “Rubies" takımının ilk kez katıldığı “Destination Imagination" organizasyonunda elde edilen başarı için Ezgi̇li̇ler Eğitim Kurumları Kampüsü’nde kutlama ve sertifika töreni gerçekleştirildi. Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Aksoy, Genel Koordinatör Dilek Yılmaz ve Okul Müdürü Haydar Ürün’ün katılımıyla gerçekleşen kutlama ve sertifika töreninde öğrenciler, sertifikalarını Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz’ın elinden aldı. Öğrencilerin mutluluğu ve yaşamış oldukları gurur, gözlerinden okunuyordu. Kutlamanın ardından hatıra fotoğrafı çektirildi. ”Rubies" takımımızı başarılarından ötürü tebrik eder, kendilerine gelecek yıl katılacakları “Destination Imagination" organizasyonunda başarılar dileriz.