KURUMSAL TARİHÇESİ

Özel Ezgililer Eğitim Kurumları, 29 Ağustos 2003'te Orta Doğu Teknik Üniversitesi mezunu, öğretmen kökenli kurucularımızın attığı eğitim temelleri üzerine Samsun'da kuruldu.

İlk mezunlarında %78 başarıyı yakalayan okulumuz, açıldığı ilk yıldan itibaren Samsun’da başarısıyla adından söz ettirdi. İkinci mezunlarımızda 33 öğrenciyle girilen OKS'de %88 kitlesel başarıyı yakalamanın ve bireysel başarıda Robert Kolejine öğrenci göndermiş olmanın haklı onurunu ve gururunu yaşamıştır.

Samsun'un Eğitim Çıtası

Lise giriş sınavlarında tam puanlı şampiyonlarıyla bireysel başarıda takdir toplayan Ezgililer Eğitim Kurumları, toplam puan ortalamalarıyla da Samsun'un eğitim çıtasını yukarıya çekmekte öncü olmuştur. Artık Robert Koleji,Galatasaray Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Kadıköy Anadolu Lisesi, Kabataş Lisesi, İstanbul Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi, Saint-Joseph Fransız Lisesi, Saint Benoît Fransız Lisesi, Üsküdar Amerikan Lisesi, Koç Lisesi(Burslu), Cağaloğlu Anadolu Lisesi, Ankara Atatürk Anadolu Lisesi, İzmir Amerikan Koleji ve Samsun'da öğrenci alan Fen ve Anadolu Liseleri, Özel Ezgililer Eğitim Kurumlarını başarılarıyla tanıdılar ve Ezgililer Eğitim Kurumları kalitesinin farkına vardılar.

Bu kaliteyi yakalayan okulumuz, ufkunu daha da genişletmek maksadıyla velilerimizin oluşturduğu yeni bir yapılanma ile 2008 yılından itibaren Ezgim Özel Okul ve Eğitim Hizmetleri Ticaret ve Anonim Şirketi bünyesinde adı Özel Ezgililer Eğitim Kurumlan olarak değişmeyen vizyonu ve misyonu paralelinde eğitim-öğretim hayatına devam etmektedir.

Atatürk İlkeleri Işığında

Ezgililer Eğitim Kurumlan Ulu Önder M. Kemal Atatürk'ün izinden giderek onun gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyindeki hedeflere yılmadan, yorulmadan koşmaya devam edecektir. Ezgililer Eğitim Kurumları geçmişinden edindiği deneyimlerle evrensel değerlere açık,aynı zamanda ulusal değerlere de önem veren ve kaliteli eğitim vermeyi ilke edinmiş bir eğitim yuvası olmayı sürdürmeye devam edecektir.

Ezgililer Eğitim Kurumları - Kurumsal