ÖĞRETMENLER GÜNÜ BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.

Özel Ezgililer “Öğretmenler Günü”nü coşkuyla kutladı. Büyük Otel’de gerçekleşen gecede öğretmenler keyifli  bir gece yaşadı. Ezgililer Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ve eşi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kayış ve eşi, Yönetim Kurulu Üyelerinden Dr. Tunç Üstün ve eşi, Hasan Aksoy ve eşi ,Mümin Korkmaz ve eşi , Ezgim AŞ Eğitimi  Danışmanı Abdullah Kılınç’ ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Kurucu Müdür  Sezen Kılınç; “Böyle  güzide bir ekibin bir üyesi olmaktan mutlu ve gururluyum.

Hepimizin en büyük onuru ve gururu ise çok saygın bir mesleğin üyesi yani, ÖĞRETMEN olmak. Öğretmen olmam nedeniyle duyduğum mutluluğumu sizlerin yöneticisi olmak taçlandırdı.

Emekliliği olmayan, çok onurlu mesleğimizi doyasıya yaşadığım için ayrıca mutluyum.

Bu duygularla birlikte geçireceğimiz bu güzel geceye hoş geldiniz diyor iyi eğlenceler diliyorum.

Onur verdiğiniz gece için sizlere eşlerinize misafirlerimize ve de bu geceyi hazırlayarak aile olmanın mutluluğunu yaşatan Yönetim Kurulumuza Başkanımız Sayın Muharrem Yılmaz’ın şahsında saygılarımı yineliyorum” dedi.

Ayrıca aramızdan ayrılan öğretmen arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, hayatta olanlara uzun sağlıklı ve mutlu ömürler diliyorum.” dedi.