EZGİLİLER KÜTÜPHANESİ YENİ YÜZÜ VE ARTAN OLANAKLARIYLA HİZMETE GİRDİ

Ezgililer Eğitim Kurumları; değiştirdiği konseptiyle, geliştirdiği olanaklarıyla, konfor sağlayan fiziki şartlarıyla eğitim-öğretim sürecine oldukça katkıda bulunacağı düşünülen yeni kütüphanesini hizmete açtı. Eğitim sürecinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlanan ve iş birliğini kolaylaştırmak adına donanımlı hâle getirilen kütüphanemiz, bu yıl kütüphane sorumlumuzun da aramıza katılmasıyla daha işlevsel hâle gelecektir. Öğrencilerimizin araştırma becerilerini geliştirmek, öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarını desteklemek için kütüphanenin her türlü olanağından yararlanmayı hedeflediğimiz bu eğitim-öğretim yılında çeşitli projeler ve ders planlamalarıyla süreci doğru yönetmeyi hedefliyoruz. Yeni kütüphanemizin okuyan, araştıran, sorgulayan nesillerin giriş kapısı olmasını dileriz.