EZGİLİLER 8. SINIF VELİLERİYLE BULUŞTU

Ezgililer Eğitim Kurumları, 8. sınıfların sınav yılı olması itibarıyla sene içinde yapılacak çalışmaları velileriyle paylaşmak ve velileri sürece dahil etmek adına 8. sınıf velileriyle bir araya geldi. Okul Müdürü Haydar Ürün'ün eğitim, akademik çalışmalar, süreç içerisinde yaşanabilecek sorunlar ve çözümlerini içeren konuşmasıyla başlayan buluşma, sınıflarda gerçekleşen görüşmelerle devam etti. Hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin sınav yılı için üst düzey motivasyona sahip olduğu anlaşılırken velilerin de bu sinerjiye dahil olması gelecek adına umutları artırdı . Kaliteli eğitim adına bizlerle birlikte olan; uygulamalarımızda, etkinliklerimizde ve çalışmalarımızda bize her zaman destek veren 8. sınıf velilerimize teşekkür eder, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının hepimize başarılar ve mutluluk getirmesini dileriz.