EZGİLİLERDE DERS SONRASI MANGAL KEYFİ

Ezgililer Eğitim Kurumları, 8. sınıf öğrencileri için mangal partisi düzenledi. Yoğun geçen hazırlık programının stresini hep birlikte atmak adına düzenlenen organizasyonda mangaldan çıkan köfteler afiyetle yenirken öğretmenlerin ve öğrencilerin birlikte güzel bir aile tablosu çizdiği gözlendi. Öğrencilerinin akademik çalışmalarının yanında sosyal anlamda da doyuma ulaşması ve rahatlaması adına bu tür etkinlikleri her dönem tekrarlayan Ezgililer, eğitimde başarının yanında kültürel zenginliği ve sosyalleşmeyi de göz önünde bulundurduğunu bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Yetiştirmiş olduğu öğrencilerin hem insan kalitesine hem de akademik düzeyine güvenen Ezgililer, her yıl olduğu gibi bu yıl da 8. sınıf öğrencilerine çok güveniyor ve her alanda onları desteklemeye kararlı olduğunu göstermeye devam ediyor. Yoğun geçecek bu eğitim-öğretim yılında tüm 8. sınıf öğrencilerimize hem kurum kültürüne uyum anlamında hem insan kalitesi anlamında hem de akademik başarı düzeyinde güvenimizi tekrar dile getirir, dönem boyunca yapacakları çalışmalarda kendilerine başarılar dileriz.