EZGİLİLER ATIK DEPOLAMA SAHASINDA

Ezgililer Eğitim Kurumları, kazanımlar doğrultusunda organize ettiği etkinlik kapsamında 7. sınıf öğrencileriyle Samsun Büyükşehir Belediyesi Katı Atık Depolama Sahası’na ziyarette bulundu. Katı atıkların çevreye zarar vermeden imhası ve geri dönüştürülebilir maddelerin ayrıştırılması hakkında yetkililerden bilgiler alan öğrenciler, plastik atıkların ve kimyasal atıkların nasıl değerlendirildiği konusunda bilgilendi. Teorik bilgilerin ardından tesisi gezen Ezgililer, katı atıkların işlenme sürecini yakından takip etme şansı buldu. Ziyaret sonunda öğrencilerin geri dönüşüm konusunda daha duyarlı oldukları gözlendi. Öğrencilere toplumsal alanda duyarlılık kazandıran bu başarılı etkinlik için öğretmenlerimize, değerli velimiz Meltem Kutbay’a ve Katı Atık Depolama Sahası yetkililerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.