EZGİLİLER 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ ORTAOKULA HAZIR

İlkokul ve ortaokul Rehberlik birimleri, 4. sınıf öğrencilerine ortaokula geçiş süreciyle ilgili seminer verdi. Seminer öncesinde öğrencilerden ortaokul hakkında merak edilenlerin yazılması istenirken seminer esnasında bu sorulara yanıtlar verilmeye çalışıldı. Öğrencilere ortaokulda nelerle karşılaşacakları hakkında bilgi verilirken öğrencilerin ortaokul süreci için heyecanlı ve istekli olduğu gözlendi. Ortaokul süreci hakkında yapılan paylaşımlardan sonra 4. sınıf öğrencilerinin ilkokula başlangıcından bugüne çekilmiş fotoğraflarını içeren video, öğrencilere izlettirildi. Öğrenciler, gelişim süreçlerini izlerken keyifliydiler. Video gösterimi sonrasında öğrencilere ortaokul süreci için neler hissettikleri sorularak sunuma son verildi.