EZGİLİLER FRANKOFONİ HAFTASI İÇİN ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Ezgililer Eğitim Kurumları 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri, La Semaine de la Francophine (Frankofoni Haftası) için çeşitli etkinlikler düzenledi. 5. sınıf öğrencileri, işledikleri konulardan biri için sunum hazırladılar. OMÜ Fransızca Öğretmenliği Bölümü öğrencileriyle çalışılan sunum başarıyla gerçekleştirildi. 6. sınıf öğrencileri, Makro Marketten Fransızca konuşarak alışveriş yaptı. Fransızca Bölümü öğrencilerinin manav reyonunda personel olarak görev aldığı etkinlikte öğrenciler, Fransızca diyalog kurarak ihtiyaçlarını giderdiler. 7. sınıf öğrencileri, Fransızca Bölümü öğrencileriyle hazırladıkları pasta ve salata tarifi programını sundular. Tarifleri Fransızca sunan öğrencilerin performansı gayet iyiydi. Bu güzel etkinliklerin organize edilmesinde büyük emeği olan Fransızca öğretmenimize, etkinlikler için öğrencilerimize çalışmalar yapan OMÜ Fransızca Öğretmenliği Bölümü öğrencilerine ve performanslarıyla göz dolduran öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.