KIZILAY KAN BAĞIŞI MERKEZİ YETKİLİLERİ EZGİLİLERDE

Ezgililer Eğitim Kurumları, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında geçtiğimiz günlerde Kızılayla iş birliği içerisinde kan bağışı kampanyası düzenlemişti. Bu sebeple Samsun Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar BAYRAM ve Kazanım Uzmanı kan bağışçısı Salih Kaya, düzenlenen kan bağışı kampanyasına desteklerinden ötürü Ezgililer Eğitim Kurumlarına ziyarette bulundu. Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem YILMAZ’a, Ezgililer Eğitim Kurumları Okul Müdürü Haydar ÜRÜN’e, Ezgililer Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Dilek YILMAZ’a, okul idarecilerine, öğretmenlere ve personellere teşekkürlerini sunan Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Serdar BAYRAM’a ve Kazanım Uzmanı kan bağışçısı Salih KAYA’ya nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.