EZGİLİLERDEN ŞAHANE YILBAŞI EĞLENCESİ [ORTAOKUL]

Ezgililer Eğitim Kurumları; ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yılbaşı eğlencesi düzenledi. Bir gün aralıkla yapılan yılbaşı eğlencelerinde görülmeye değer enstantaneler vardı. Yılın yorgunluğunu sahnede atan öğrenciler, öğretmenleriyle doyasıya eğlendi. Yabancı müziklerle coşan Ezgililer, birbirinden güzel koreografileri sahnelerken objektiflere gülümseyen gözlerle takıldılar. Yabancı müziklerin ardından yöresel oyunlara geçildiğinde öğretmenler de sahneye çıktı. Karadeniz’den İç Anadolu’ya birçok yöreden oyunu estetik bir şekilde sahneleyen öğretmenlerin ve öğrencilerin neşesi yerindeydi. Sahnede epeyce yorulan öğrenciler masalara davet edilirken sahneye yılbaşı pastası getirildi. Her sınıf, yılbaşı pastasıyla fotoğraf çektirirken “Güle güle 2017, hoş geldin 2018.” sözü dillerdeydi. Yılbaşı pastasıyla verilen pozların ardından eğlence kaldığı yerden devam etti. Bugüne dair her şey mutluluk ve gülücüklerden ibaretti. Tam bir aile görüntüsü veren Ezgililer, öğretmenlerinin ve öğrencilerinin birlikteliğiyle her alanda daha nice güzelliklere imza atacağa benziyor.