HERKESİN ANLATILACAK BİR HİKAYESİ VARDIR

Ezgililer Eğitim Kurumları PYP’de yer alan “Herkesin anlatılacak bir hikayesi vardır.” ana fikrine bağlı olarak bir etkinlik gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı. Etkinlikte öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz kendilerinin seçtiği hikayeleri ve bu hikayelerin karakterlerini canlandırdı. Canlandırma sonrası yapılan minik bir defileyle ana sınıfı öğrencilerimiz ilkokul öğrencilerine seçtikleri kahramanları tanıttı. Tanıtım esnasında birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı.

Amacı hem PYP’de yer alan “Herkesin anlatılacak bir hikayesi vardır.” ana fikrini öğrencilere kavratmak hem de Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nın önemine vurgu yapmak olan eğlenceli etkinliğimizde emeği geçen herkese teşekkür eder, öğrencilerimizin  kitapların ve kitap kahramanlarının sihirli dünyasından kopmamasını dileriz.