EZGİLİLER SOSYAL YARDIMLAŞMA ADINA LÖSAM’IN YANINDA

Ezgililer Eğitim Kurumları, 2-8 Kasım Lösemi Haftası dolayısıyla LÖSAM yetkililerini ağırladı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübümüzün de aktif rol oynadığı LÖSAM ile iş birliği içerisinde başlatılan “Paylaşmak güzeldir.” adı verilen kampanya ile lösemili çocuklara yardım eli uzatmak, onlara destek olmak amaçlanmıştır. Bu amaç doğrultusunda öğrencilerimize ve bizlere lösemi hastalığı hakkında bilgi vermek adına okulumuzda bulunan LÖSAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Davut ALBAYRAK, aktardığı bilgilerle hem lösemi hastalığını bizlere tanıttı hem de lösemi hastalarına destek olmamız adına bizleri teşvik etti. Lösemi hastalığına yakalanıp iyileşen birçok insanın olduğuna da değinen Davut ALBAYRAK, sosyal yardımlaşmanın bir gün bizlere de lazım olabileceğini aktardı. Bizlere verdiği bilgiler ve toplumsal dayanışma adına yaptıklarıyla insanlara umut ışığı olan LÖSAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Davut ALBAYRAK’A, LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan ÖZTÜRK’e, Dr. Ece ŞAHİN’e ve tüm LÖSAM gönüllülerine teşekkür eder, düzenlenecek sosyal yardımlaşma projelerinde iş birlikçi olabileceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.