EZGİLİLER EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIR

Ezgililer Eğitim Kurumları 2017-2018 eğitim-öğretim yılına uyum haftasıyla görkemli bir giriş yaptı.

Ana sınıfı, 1 ve 5. sınıf öğrencileri ve velileri oryantasyon haftası kapsamında okuldaki yerlerini aldılar. Öğrencilerin ve velilerin heyecanları gözden kaçmadı.

Ayrıca Ezgililer Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri  Hasan Aksoy ve Feridun YILMAZ başta olmak üzere tüm idari kadro ve öğretmen kadrosu törende hazır bulundular.

Açılış programına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz anısına yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başlandı. Daha sonra Ezgililer Eğitim Kurumları Müdürü Haydar Ürün konuşmasında eğitim-öğretim faaliyetlerinin her yıl geliştiğini vurgulayarak Ezgililer Eğitim Kurumlarının yerel bir marka ve Samsun'un öz değeri olarak kabul edilen büyük bir aile olduğunu vurguladı.  Ayrıca Okul Müdürü Haydar Ürün,   öğrencilerine ülkemizin geleceği, geleceğimizin güvencesi sevgili çocuklarım diye seslenerek:

“Artık büyüdünüz, okullu oldunuz. Bilgi açısından da ahlâk açısından da eğitileceksiniz. Okumayı, yazmayı öğreteceğiz; bilgiyi ve bilgiye ulaşmayı öğreteceğiz. Güvenilir olmayı, ilkeli olmayı, dürüst olmayı, çalışkan olmayı ve iyi bir insan olmanın erdemine ulaşmanız için bir çok şeyi öğreteceğiz. Örneğimiz ve önderimiz olarak kabul ettiğimiz,  dostunun ve düşmanının hayranlığını kazanmış olan Mustafa Kemal Atatürk’ü öğreteceğiz.” diyerek devam etti. Ezgililer Eğitim Kurumları Okul Müdürü Haydar ÜRÜN,  konuşmasına yeni eğitim-öğretim yılı adına  başarı dilekleriyle som verdi.

Ardından ana sınıflarından başlayarak 1 ve 5. sınıf öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde sınıflarına yönlendirildi ve böylece resmen 2017-2018 eğitim-öğretim yılı açılmış oldu. Son derece istekli görünen minikler, sıralarındaki yerlerini alırken velilerin ilk gün hatırası olarak öğrencileri bol bol fotoğraf çektikleri gözlendi. Ezgililer Eğitim Kurumları, gurur verici özel bir günü daha tarihe kaydederken bu yıl da her alanda yine lider olacağının sinyallerini verdi.