EZGİLİLERDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA VEDA

Yoğun, yorucu ve başarılı bir eğitim-öğretim yılının sonunda Özel Ezgililer Eğitim Kurumları yöneticileri, öğretmenleri, çalışanları başarının anahtarının emek ve birliktelik olduğunu vurgulayarak bir yıla nokta koydu. Yer aldığı her alanda elde ettikleri başarıların haklı gururunu ve mutluluğunu yaşarken daha başarılı bir yılın planlanmasının yapıldığı seminer döneminin son gününde Okul Müdürü Haydar Ürün; Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Aksoy öncülüğünde yıla veda toplantısı gerçekleştirildi.

Birlikte ve uyum içinde olmanın, bir aile olmanın herkesin üzerinde yarattığı olumlu sinerjinin önemine değinen Okul Müdürü Haydar Ürün, Ezgililerde olan bu ekip ruhunun ve enerjinin tüm başarıların altında yatan temel etken olduğunu vurguladı. Başta öğretmenler olmak üzere tüm kurum çalışanlarına emeklerinden ötürü teşekkürlerini iletip hem iyi tatiller hem de iyi bayramlar dileyerek konuşmasını noktaladı.

Okul Müdürü Haydar Ürün’ün adından söze tüm öğretmenlere ve çalışanlara teşekkürlerini ileterek başlayan Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz birlik olmanın ve kurumu sahiplenmeni önemini vurguladı.

Tüm öğretmenler ve çalışanlara çiçek takdiminin ardından çekilen aile fotoğrafıyla başarılı bir yıla veda edilerek yoğun bir çalışma yılına nokta koyulmuş oldu.