EZGİLİLERDEN BİR OXFORD BIG READ KLASİĞİ

Ezgililer Eğitim Kurumları bu yıl yedincisi düzenlenen “OXFORD BIG READ” yarışmasına yine damga vurdu. Öğrencilerin okuma becerilerini hayal gücü ve yaratıcılıkla geliştirmeyi amaçlayan “BIG READ” yarışmasında öğrencilerimiz, birinci ve ikinci kademelerdeki tüm kategorilerde üstün başarı gösterdiler, sertifika ve madalyaları ile bölge birinciliklerini coşkuyla kutladılar. Kutlama, Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Aksoy ve Okul Müdürü Haydar Ürün'ün katılımlarıyla gerçekleşti.

Başarı denince akla gelen Ezgililer, yeni elde edilen bir başarı ile coşkusunu artırdı. İzmir Tevfik Fikret Okullarının geleneksel olarak Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu “Quelques grammes de poésie” adı verilen Fransızca şiir yarışmasında üstün başarı gösteren öğrencilerimiz ödüllerini aldı.

Ezgililer İletişim Dilleri Bölümü olarak İngilizce ve Fransızca dil öğretimi ve dil becerilerinin kazanımında başarılarıyla fark yaratmaya devam ediyor.