2016-2017 Geleneksel Yıl Sonu Şenliği

Ezgililer Eğitim Kurumları 3 Haziran 2017 Cumartesi günü yılın finalini görkemli bir şekilde gerçekleştirdi. Program, Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Aksoy ve Okul Müdürü Haydar Ürün'ün katılımlarıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa Ezgililer Eğitim Kurumları Ortaokul Müdürü Haydar Ürün'ün konuşmasıyla devam etti. Ardından öğrencilerin sahne alma vakti geldi. Dans yarışmalarında birinci olan ekiplerin performanslarıyla hereketlenen salon, hep birlikte ritm tuttu. Dans gösterilerinden sonra sahne alan tiyatro grubu, seyircileri hem güldürdü hem düşündürdü. Ögrencilerin profesyonel tiyatroculara taş çıkaran performansları büyük alkış aldı. Hemen ardından sıra sadece erkek öğrencilerden oluşan dansa geldi. Üzerlerinde taşıdıkları düzenekler sayesinde karanlıkta harika bir görüntü ortaya koyan öğrenciler, yaptıkları estetik hareketlerle salondan büyük alkış aldı.

Büyük finalin sonunda orkestranın seyircileri hayran bırakan performansı vardı. Birbirinden güzel yerli ve yabancı şarkıları sahneleyen öğrencilerin öz güvenleri ve sahne hakimiyetleri, görülmeye değerdi. Tamamen dolu bir salon önünde harika bir performans sunarak seyircilerin kulaklarının pasını silen öğrenciler, büyük alkış aldı ve senenin finali bu hoş resitalle noktalanmış oldu. Böylece Ezgililer Eğitim Kurumları bir seneyi daha hem akademik alanda hem de sanatsal faaliyetlerde başarılı bir şekilde bitirmiş oldu ve uzaktan bakanlara parmak ısırttı.