EZGİLİLERDEN 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE MUHTEŞEM UĞURLAMA

Birbirinden şık kıyafetlerle salondaki yerlerini alan öğretmenler, öğrenciler ve veliler koyu sohbetler eşliğinde yemeklerini yediler. Yemekler yendikten sonra sıra eğlenmeye geldi. Yerli yabancı müziklerle coşan gençler, gecenin tadını çıkarmaya niyetliydiler. Velilerin de sahneye katılımıyla hep birlikte danslar edildi, kocaman gülücükler sinerjiyi destekledi. Mezuniyetin heyecanını yaşayan hem öğrenciler hem de velileriydi. Gecenin ortalarında sahneye davet edilen 8. sınıf öğrencileri, mezuniyet pastası etrafında öğretmenleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ardından pasta kesimi gerçekleştirildi. Pasta kesiminin ardından eğlence kaldığı yerden devam etti. Tüm salon kurtlarını dökerken bu neşeli anlar kayda alındı. Ezgililer Eğitim Kurumları bir mezuniyet gecesini daha başarıyla ve neşeyle gerçekleştirirken gece sonunda uğurlanan öğrencilerin mezun olmanın sevinci ve aynı zamanda Ezgililer ailesinden uzaklaşmanın burukluğunu yaşaması dikkatlerden kaçmadı.